septiembre 3, 2016

COBERTES DE FUSTA

COBERTES DE FUSTA SOLUCIONS CONSTRUCTIVES EN FUSTA. Estructures i cobertes de fusta, bigueria, panells, revestiments de façana, tarima per exterior, paviment laminat, parquets, escales i solucions constructives en fusta globals per habitatge unifamiliar, plurifamiliar, exterior (pèrgoles), instal·lacions esportives, instal·lacions industrials i comercials, centres culturals, rehabilitacions, … Comptem amb molts anys d’experiència en el sector de la fusta i oferim assessorament tècnic, tecnologia i processos productius pioners, per tal d’oferir els millors resultats i la millor opció en cada cas. Disposem d’un equip de persones capacitat i altament qualificat per satisfer les necessitats dels nostres clients i oferir en tot moment experiència i professionalitat. Tractem amb responsabilitat i eficiència les demandes dels nostres clients, oferint-los sempre la qualitat més gran en productes i serveis. L’equip professional de Cobertes Taboada inclou un departament d’assessorament tècnic i projectes, altament qualificat, tant pel que fa en formació com en experiència, capacitat per a realitzar el seguiment complet de tot el procés constructiu. Cobertes Taboada al seu servei. Experts en solucions constructives en fusta i en cobertes de fusta al Pirineu i Andorra..

SOLUCIONS CONSTRUCTIVES EN FUSTA. Estructures i cobertes de fusta, bigueria, panells, revestiments de façana, tarima per exterior, paviment laminat, parquets, escales i solucions constructives en fusta globals per habitatge unifamiliar, plurifamiliar, exterior (pèrgoles), instal·lacions esportives, instal·lacions industrials i comercials, centres culturals, rehabilitacions, …
Comptem amb molts anys d’experiència en el sector de la fusta i oferim assessorament tècnic, tecnologia i processos productius pioners, per tal d’oferir els millors resultats i la millor opció en cada cas.
Disposem d’un equip de persones capacitat i altament qualificat per satisfer les necessitats dels nostres clients i oferir en tot moment experiència i professionalitat.
Tractem amb responsabilitat i eficiència les demandes dels nostres clients, oferint-los sempre la qualitat més gran en productes i serveis. L’equip professional de Cobertes Taboada inclou un departament d’assessorament tècnic i projectes, altament qualificat, tant pel que fa en formació com en experiència, capacitat per a realitzar el seguiment complet de tot el procés constructiu.
Cobertes Taboada al seu servei. Experts en solucions constructives en fusta i en cobertes de fusta al Pirineu i Andorra..