septiembre 3, 2016

COBERTES

La nostra empresa està especialitzada en les cobertes de Pissarra, teula, zinci coure, la pissarra per la seva gran versatilitat, s'ajusta a totes les formes i usos.  Les modernes tècniques de muntatge permet l'aplicació generalitzada de la pissarra tant per a cobertes com en revestiments de façanes Parets i sòls. Les cobertes de teula ceràmica ofereixen una àmplia gamma de colors i formats adaptant-se a qualsevol model de construcció.  La coberta de zinc i la coberta de coure són una gran solució per a cobertes amb molt poc pendent i revestiment de paraments i façanes.La nostra empresa està especialitzada en les cobertes de Pissarra, teula, zinci coure, la pissarra per la seva gran versatilitat, s’ajusta a totes les formes i usos.

Les modernes tècniques de muntatge permet l’aplicació generalitzada de la pissarra tant per a cobertes com en revestiments de façanes
Parets i sòls. Les cobertes de teula ceràmica ofereixen una àmplia gamma de colors i formats adaptant-se a qualsevol model de construcció.

La coberta de zinc i la coberta de coure són una gran solució per a cobertes amb molt poc pendent i revestiment de paraments i façanes.