septiembre 3, 2016

COBERTES DE PISSARRA

Instal·lem cobertes de pissarra natural. Cobertes de pissarra Taboada Andorra. Pissarra per cobertes, façanes i teulades. Roca Pissarra. Venda de Pissarra Natural. Col·locació de Pissarra en Teulats i Cobertes. L'elegància de la pedra en el seu estat pur. És molt difícil trobar un material que permeti obtenir un acabat amb la mateixa bellesa, elegància, resistència i impermeabilitat que el que ofereix la pissarra. La pissarra és un material totalment natural, típicament de color negre blavós, que es presenta generalment en làmines a causa de la seva fàcil exfoliació. És precisament aquesta facilitat d'exfoliació la que converteix a la pissarra en un dels materials més idonis per a realitzar cobertes, ja que, una vegada extreta de la pedrera, només és necessari retallar-la amb la forma desitjada (romboide, hexagonal, quadrada, rectangular, mitja lluna, bec o pala, Schuppen....), sense necessitat de cap altre tipus de tractament. A Cobertes Taboada instal·lem i rehabilitem tot tipus de cobertes de pissarra utilitzant únicament pissarra de primera qualitat (la pissarra es cataloga, en funció de la seva qualitat, en primera qualitat, segona qualitat i d'un sol ús o no explotable). Ens agrada cuidar tots i cadascun dels detalls: alineament de les peces, nombre de peces adequat en funció del desnivell per a evitar possibles filtracions d'aigua, ús de tela de butil (que ofereix una millor garantia d'impermeabilitat que la tela asfàltica)... També instal·lem, en una variada gamma de colors, canals i baixants (canalons) d'alumini i de coure, disposem d'un ampli catàleg de canalons.

Instal·lem cobertes de pissarra natural. Cobertes de pissarra Taboada Andorra. Pissarra per cobertes, façanes i teulades. Roca Pissarra. Venda de Pissarra Natural. Col·locació de Pissarra en Teulats i Cobertes.
L’elegància de la pedra en el seu estat pur. És molt difícil trobar un material que permeti obtenir un acabat amb la mateixa bellesa, elegància, resistència i impermeabilitat que el que ofereix la pissarra.
La pissarra és un material totalment natural, típicament de color negre blavós, que es presenta generalment en làmines a causa de la seva fàcil exfoliació. És precisament aquesta facilitat d’exfoliació la que converteix a la pissarra en un dels materials més idonis per a realitzar cobertes, ja que, una vegada extreta de la pedrera, només és necessari retallar-la amb la forma desitjada (romboide, hexagonal, quadrada, rectangular, mitja lluna, bec o pala, Schuppen….), sense necessitat de cap altre tipus de tractament.
A Cobertes Taboada instal·lem i rehabilitem tot tipus de cobertes de pissarra utilitzant únicament pissarra de primera qualitat (la pissarra es cataloga, en funció de la seva qualitat, en primera qualitat, segona qualitat i d’un sol ús o no explotable). Ens agrada cuidar tots i cadascun dels detalls: alineament de les peces, nombre de peces adequat en funció del desnivell per a evitar possibles filtracions d’aigua, ús de tela de butil (que ofereix una millor garantia d’impermeabilitat que la tela asfàltica)…
També instal·lem, en una variada gamma de colors, canals i baixants (canalons) d’alumini i de coure, disposem d’un ampli catàleg de canalons.