septiembre 4, 2016

COBERTES TEULA DE FIBRA

 COBERTES DE TEULA TIPUS PANELL SANDWICH. El nostre Panell de Coberta Sandwich en forma de Teula, l'original amb acer d'Aceralia, és la solució ideal per a cobertes de teulades residencials, dins de ciutats o pobles, centres històrics, locals, negocis tradicionals o en llocs on es requereixi la teula com estàndard de construcció. També molt utilitzat per a la construcció de porxos, garatges i aparcaments exteriors, pèrgoles, coberts, etc. El Panell Sandwich amb forma de teula és el Panell Sandwich més utilitzat en els últims 10 anys per al sector residencial i comercial pel seu aspecte i acabat perfecte. L'aïllament del Panell Sandwich tipus Teula és superior als panells tradicionals, ja que se li ha buscat un ús diferent, on el grau de confort i aïllament sigui superior als panells Sandwich de sempre. Hi ha diferents acabats per al panell, tant en la part exterior com interior. Altres colors com teula envellida, Alberó envellit, gris pissarra, etc. estan també disponibles. El seu acabat en vermell RAL 8004 (Color teula nova) imita a la perfecció al color vermell de la teula tradicional utilitzat a Andorra, Espanya o al sur de França i té les següents avantatges: Coberta de panell amb forma igual a la teula tradicional. Color vermell tradicional o envellit i que és vàlid com a substitut segons normatives de Comuns o d'ajuntaments. Aïllament tèrmic molt superior a les solucions clàssiques i més utilitzades, incloent-hi la teula tradicional. Gruix i tractament de la xapa interior i exterior especials per a una major durabilitat dels colors. Sistema d'unió anti humitats i filtracions d'aigua. El panell permet pendents del 7% o més amb zero problemes. Col·locació molt més senzilla, per mitjà de cavalcaments, i necessitat de molts menys punts de suport, de manera que es redueixen costos d'instal·lació. Poden col·locar-se una mitjana de 400m2 en un dia.

COBERTES DE TEULA TIPUS PANELL SANDWICH. El nostre Panell de Coberta Sandwich en forma de Teula, l’original amb acer d’Aceralia, és la solució ideal per a cobertes de teulades residencials, dins de ciutats o pobles, centres històrics, locals, negocis tradicionals o en llocs on es requereixi la teula com estàndard de construcció.
També molt utilitzat per a la construcció de porxos, garatges i aparcaments exteriors, pèrgoles, coberts, etc.
El Panell Sandwich amb forma de teula és el Panell Sandwich més utilitzat en els últims 10 anys per al sector residencial i comercial pel seu aspecte i acabat perfecte. L’aïllament del Panell Sandwich tipus Teula és superior als panells tradicionals, ja que se li ha buscat un ús diferent, on el grau de confort i aïllament sigui superior als panells Sandwich de sempre.

Hi ha diferents acabats per al panell, tant en la part exterior com interior. Altres colors com teula envellida, Alberó envellit, gris pissarra, etc. estan també disponibles.
El seu acabat en vermell RAL 8004 (Color teula nova) imita a la perfecció al color vermell de la teula tradicional utilitzat a Andorra, Espanya o al sur de França i té les següents avantatges:

Coberta de panell amb forma igual a la teula tradicional.
Color vermell tradicional o envellit i que és vàlid com a substitut segons normatives de Comuns o d’ajuntaments.
Aïllament tèrmic molt superior a les solucions clàssiques i més utilitzades, incloent-hi la teula tradicional.
Gruix i tractament de la xapa interior i exterior especials per a una major durabilitat dels colors.
Sistema d’unió anti humitats i filtracions d’aigua. El panell permet pendents del 7% o més amb zero problemes.
Col·locació molt més senzilla, per mitjà de cavalcaments, i necessitat de molts menys punts de suport, de manera que es redueixen costos d’instal·lació. Poden col·locar-se una mitjana de 400m2 en un dia.