Rehabilitació d’Edificis som especialistes en la rehabilitació i restauració de façanes a Andorra

Rehabilitació i restauració de façanes

A Cobertes Taboada Rehabilitació  d’Edificis som especialistes en la rehabilitació i restauració de façanes a Andorra: reparació d’estucs tradicionals i morters contemporanis, reparació de forjats, estructures de balcons i ornaments, patologies al formigó, aplicadors de revestiments, cobertes de pissarra, zenc, i teula, aïllaments tèrmics i acústics, pintura de fusteries i baranes, impermeabilització i pavimentació de balcons, tractament d’aïllaments de mitgeres, modernitzacions de façanes, incorporació d’elements nous de marqueteries, aplacats de pedra natural i artificial, i tot allò que calgui per mantenir i renovar una façana de qualsevol estil arquitectònic i època constructiva.

Per què rehabilitar la façana?

El pas del temps, les agressions atmosfèriques i humanes deterioren els edificis. Aquest deteriorament n’afecta les condicions d’habitabilitat i genera riscos de despreniment a la via pública o a finques veïnes. Si no hi posem remei de manera preventiva, amb polítiques de manteniment i anticipació al deteriorament greu, les lesions produïdes poden convertir-se en patologies greus, riscos i costos innecessaris.

La rehabilitació de la façana es contempla com una acció preventiva, que permet reparar possibles patologies de l’edifici, així com millorar el seu aspecte exterior, fer-lo més modern, més segur, més eficient energèticament i integrar-lo amb l’entorn.

Què pot fer la rehabilitació de façanes pel meu edifici?

Cal realitzar un estudi en profunditat de l’estat de l’edifici abans d’emetre cap diagnòstic, però en línies generals la rehabilitació de façanes:

Garanteix la durabilitat i seguretat de l’edifici.

Millorar el seu benestar i redueix el consum energètic.

Evita la devaluació de l’edifici, augmentant les expectatives de lloguer o venda i el seu valor patrimonial.

Evita que els defectes de manteniment empitjorin i generin rehabilitacions més cares. Un bon manteniment ajuda a estalviar diners en un futur.

Rehabilitació de façanes amb la garantia de les primeres marques

Rehabilitem i restaurem façanes de tot tipus d’estil arquitectònic, amb personal qualificat i amb aplicació de productes de les millors marques (WEBER CEMARKSA, TEXSA, SIKA, PROCOLOR, KEIM FARBEN…) adaptats a les necessitats de cada element.

Rehabilitació i restauració de façanes A Cobertes Taboada Rehabilitació d'Edificis som especialistes en la rehabilitació i restauració de façanes a Andorra: reparació d'estucs tradicionals i morters contemporanis, reparació de forjats, estructures de balcons i ornaments, patologies al formigó, aplicadors de revestiments, cobertes de pissarra, zenc, i teula, aïllaments tèrmics i acústics, pintura de fusteries i baranes, impermeabilització i pavimentació de balcons, tractament d'aïllaments de mitgeres, modernitzacions de façanes, incorporació d'elements nous de marqueteries, aplacats de pedra natural i artificial, i tot allò que calgui per mantenir i renovar una façana de qualsevol estil arquitectònic i època constructiva. Per què rehabilitar la façana? El pas del temps, les agressions atmosfèriques i humanes deterioren els edificis. Aquest deteriorament n'afecta les condicions d'habitabilitat i genera riscos de despreniment a la via pública o a finques veïnes. Si no hi posem remei de manera preventiva, amb polítiques de manteniment i anticipació al deteriorament greu, les lesions produïdes poden convertir-se en patologies greus, riscos i costos innecessaris. La rehabilitació de la façana es contempla com una acció preventiva, que permet reparar possibles patologies de l'edifici, així com millorar el seu aspecte exterior, fer-lo més modern, més segur, més eficient energèticament i integrar-lo amb l'entorn. Què pot fer la rehabilitació de façanes pel meu edifici? Cal realitzar un estudi en profunditat de l'estat de l'edifici abans d'emetre cap diagnòstic, però en línies generals la rehabilitació de façanes: Garanteix la durabilitat i seguretat de l'edifici. Millorar el seu benestar i redueix el consum energètic. Evita la devaluació de l'edifici, augmentant les expectatives de lloguer o venda i el seu valor patrimonial. Evita que els defectes de manteniment empitjorin i generin rehabilitacions més cares. Un bon manteniment ajuda a estalviar diners en un futur. Rehabilitació de façanes amb la garantia de les primeres marques Rehabilitem i restaurem façanes de tot tipus d'estil arquitectònic, amb personal qualificat i amb aplicació de productes de les millors marques (WEBER CEMARKSA, TEXSA, SIKA, PROCOLOR, KEIM FARBEN...) adaptats a les necessitats de cada element.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *